Nyheder
22. august 2024

Unikke Kreationer fra Snedkeriet

HolzSTEEL GmbH fremstiller skræddersyede og høj-kvalitets indretningsløsninger af massivt træ – så det er ikke overraskende, at en robust og specialtilpasset køretøjsindretning anvendes i udvidelsen af den voksende flåde. Med bott vario3 køretøjsindretning optimerer administrerende direktør Sebastian Herold arbejdsprocesserne i sin virksomhed og repræsenterer den professionalisme og kvalitet, som hans virksomhed står for.
Direktør for HolzSTEEL GmbH Sebastian Herold er meget tilfreds med bott vario3 køretøjsindretning.

Sebastian Herold er administrerende direktør for HolzSTEEL GmbH, som blev grundlagt i begyndelsen af 2022. Som snedker og statscertificeret trætekniker er han bevidst om forudsætningerne for arbejde af høj kvalitet.

Direktør for HolzSTEEL GmbH Sebastian Herold er meget tilfreds med bott vario3 køretøjsindretning.

Sebastian Herold er administrerende direktør for HolzSTEEL GmbH, som blev grundlagt i begyndelsen af 2022. Som snedker og statscertificeret trætekniker er han bevidst om forudsætningerne for arbejde af høj kvalitet.

Træ og stål forenet - HolzSTEEL

For Sebastian Herold er ingen opgave den samme. Som snedker og statsanerkendt trætekniker har han specialiseret sig i montering af køkkener. Samtidig fremstiller han og hans team møbler og tilbyder individuelle indretninger. Her kombinerer han massivt træ og stål til en moderne industriell stil. Heraf stammer navnet på hans virksomhed, HolzSTEEL GmbH som han grundlagde i 2020 og driver som direktør i Aschaffenburg-regionen.

 

Unikke indretningskoncepter til køretøjsreoler

Produkterne fra snedkeriet er alle forskellige på grund af de anvendte råmaterialer - og det er helt bevidst. "Vi realiserer unikke indretningskoncepter til private kunder, som forventer en helt særlig atmosfære af slutresultatet," siger Herold. Afhængigt af kundens ønsker er resultatet naturlige eller skræddersyede møbler samt gulve og trapper, for blot at nævne nogle få eksempler. Brandstemplet med det karakteristiske logo garanterer kvaliteten. Dette har selvfølgelig sin pris. Men den 33-årige understreger, at hans kundekreds på ingen måde kun kommer fra de øvre sociale lag. "Om man vælger en bordplade i massivt træ eller spånplade, er primært et spørgsmål om mentalitet," siger Herold. "Hvis du behandler dit massive træ, som vi råder vores kunder til, får du glæde af det i årtier og kan endda spare penge i sidste ende," forklarer Herold. Om et billigt bord ville holde lige så længe, er tvivlsomt.

 

Højtkvalitetsværktøj til førsteklasses resultater

Herold har en lignende tilgang til udstyret for sine medarbejdere og sig selv. "Jeg sætter pris på højtkvalitetsværktøj," indrømmer direktøren, da han anser det som en forudsætning for førsteklasses resultater. Han vægter også sit teams mening højt. "Det er mine medarbejdere, der hovedsageligt skal arbejde med det. Det betyder, at hvis mit team er tilfreds, så er jeg også," siger Herold. Derfor satser han næsten udelukkende på robuste arbejdsredskaber fra Festool samt nogle få andre producenter, der leverer deres produkter i den Systainer-transportkufferter ausliefern. "Håndteringen af de forskellige generationer af kufferterne er meget bekvem, da de ikke kun er holdbare, men også kompatible med hinanden," siger Herold. Det betyder, at de både kan forbindes med hinanden og med passende rullebrætter og dermed let kan transporteres.

Professionelt indtryk og sikker opbevaring 

Denne funktion er en stor hjælp på vejen mellem køretøj og arbejdssted. Hvad der dog længe manglede, var en passende løsning til selve transporten i varevognen. "I begyndelsen stablede vi vores udstyr i lastrummet og fastgjorde det så godt vi kunne til køretøjets vægge," husker Herold. Denne tidskrævende fremgangsmåde stemte ikke overens med hans forestilling om passende lastsikring. Det stod også i skarp kontrast til det image, som virksomheden med sin høje kvalitetsstandard havde opbygget. Bott vario3 køretøjsindretning  løste problemet. Den er specielt designet til hurtigt, sikkert og pladsbesparende at rumme Systainer fra alle generationer. I mellemtiden er den – tilpasset HolzSTEEL GmbH krav – installeret i alle virksomhedens fire varevogne. "Det giver et mere professionelt indtryk hos kunden, når bagdørene åbner, og alt er i orden," siger Herold. "Desuden sparer det meget tid, når man kan tage værktøjet i kufferterne med et enkelt greb og altid vide, hvor det er." Fordelene ved bott vario3 køretøjsindretning rækker selvfølgelig langt ud over opbevaring af Systainer-kufferter. Som tjenesteyder hører monteringsarbejde hos kunder også til HolzSTEEL GmbH dagligdag. Det kræver både sikker transport af bordplader, glasnicher og indbyggede skabe. Her er indretningens fastspændingselementer og spændstænger, der kan monteres mellem køretøjets gulv og loft og holde arbejdsstykkerne på plads, nyttige. Derudover er der genstande, som på grund af deres form eller anvendelsesformål er særligt velegnede til opbevaring i de store rum og bakker samt i de indbyggede skuffer. Dette inkluderer vaterpas, afdækningsfilt og lastningssikringsudstyr.

Kvalitet og holdbarhed 

Med sit bevidst valgte udstyr følger HolzSTEEL GmbH en lignende filosofi som med deres produkter: Skræddersyet kvalitet har sin pris – men det giver pålidelighed, en fremragende brugeroplevelse og en uovertruffen holdbarhed.

Søger du et individuelt koncept til din køretøjsindretning?
Find ud af, hvordan vi kan hjælpe dig!