Nyheder
07. august 2024

Kombiner Køretøjsindretning med Driftsindretning

For nylig afsluttede Kolleger fra vores Datterselskab Bott Ltd. et Projekt for den mangeårige Kunde XYZ Machine Tools. Firmaets flådefartøjer omfatter Ford Transit Transportere.

Til udstyret af sin nye serviceflåde bestående af 17 køretøjer valgte virksomheden professionel køretøjsindretning fra bott. I tæt samarbejde med XYZ Machine Tools udviklede vores engelske team et koncept, der er individuelt tilpasset kunden.

I Storbritannien betragtes XYZ Machine Tools som den største leverandør til værktøjsfremstilling. Serviceholdets opgave er at installere og regelmæssigt vedligeholde de solgte bearbejdningsmaskiner. Derfor er det vigtigt, at alle værktøjer og arbejdsredskaber, der transporteres i køretøjerne, er sikkert opbevaret, godt organiseret og let tilgængelige.

Udbygning af flådekøretøjerne

Baseret på bott vario3 køretøjsindretning har vores engelske kolleger skabt innovative mobile arbejdspladser i flådefartøjerne. For at organisere små dele og forbrugsvarer overskueligt, blev Systainer³ kuffersystemet også integreret i køretøjsindretningen. Dette muliggør hurtig pakning, opbevaring, transport samt lastning og losning af arbejdsredskaber. Ved at udnytte hele den tilgængelige lastrum kan teknikere medbringe flere reservedele end i tidligere transportere. Dette gør det muligt for serviceteamet at arbejde mere effektivt og reducerer nedetid for deres kunder.

Skræddersyede løsninger til Driften

De mobile serviceteknikere understøttes af et internt team baseret på hovedkvarteret hos XYZ Machine Tools i Burlescombe, Devon. Kunden udstyrede elektronikrummet på stedet med en verso driftsindretning fra bott. Verso-serien er robust og holdbar og giver optimale opbevaringsmuligheder til testudstyr og værktøjer. Udstyret omfatter et udvalg af systemskabe, højdejusterbare arbejdsbænke og computer-hotdesks. Det blev designet i overensstemmelse med virksomhedens corporate identity. De effektive opbevaringsløsninger fra bott gør det muligt for teknikerne hos XYZ Machine Tools at fortsætte med at tilbyde den bedste service til deres kunder.

Leder du også efter Løsninger til at øge Effektiviteten og produktiviteten i din drift? Læs mere om Køretøjsindretning til Flåder  eller Driftsindretning til Værksteder .