Nyheder
12. august 2024

En køretøjsindretning til at tage med – bott vario3 Mobilbox

Med Mobilboxen kan du installere og afmontere din køretøjsindretning på ingen tid. Dette gør løsningen særligt interessant for alle, der ønsker at bruge deres køretøj fleksibelt – også til brug i firmabilen.

Fleksibilitet i køretøjet

I nogle situationer er en fast køretøjsindretning ikke den rette løsning. Selvfølgelig er bott vario3 køretøjsindretninger yderst velegnede til daglig brug, hvor værktøj og materialer opbevares organiseret og brændstofforbruget holdes lavt på grund af den lette vægt. Meget store genstande, maskiner eller den ugentlige indkøbstur kræver dog især tom plads i lastrummet eller bagagerummet. Derfor har vi udviklet den nye Mobilbox, som vi præsenterede første gang på IAA Transportation 2022. Det er en særlig variant af et bott vario3 køretøjsindretningsmodul.

 

Særlige egenskaber ved den nye Mobilbox

Mobilboxen er lige så sikkert fastgjort i køretøjet, som du er vant til fra bott vario3  køretøjsindretningen. En særlig forankring i den medfølgende bundplade gør det dog muligt at installere og afmontere modulet på få sekunder. For at installere det skal du blot skubbe indretningen ind i holderne på bundpladen og stramme de to fingerskruer på forsiden. For at fjerne det løsner du fingerskruerne og løfter modulet ud af forankringen. Mobilboxen er let, da den ligesom resten af bott vario3 køretøjsindretningen hovedsageligt består af aluminium. Så du kan let tage modulet ind i dit køretøj og fjerne det igen, når det ikke er nødvendigt. De indbyggede håndtag på siderne gør håndteringen nemmere.

 

Hvem er Mobilboxen egnet til?

Med denne nye løsning ønsker vi at henvende os til både erhvervskunder, der ønsker at bruge deres køretøj fleksibelt på forskellige måder – f.eks. som transportør for store varer og som servicebil. Derudover drager alle fordel af Mobilboxen, der bruger deres firmabil både i arbejde og privat. Som servicetekniker opbevarer du for eksempel udstyr godt organiseret i modulet. Til den ugentlige indkøbstur tager du det hurtigt ud og bruger hele bilens plads. Bott’s bundplade er fastgjort via de eksisterende surringsøjer i bilen og kan fjernes uden at efterlade spor. Selv når den er installeret, kan du stadig bruge de sædvanlige surringsmuligheder.

 

Hvordan kan Mobilboxen konfigureres?

Mobilboxen fås i to forskellige grundhøjder: 400 millimeter og 700 millimeter. Hvilken version der passer til dit køretøj, afklarer vores eksperter gerne i en rådgivningssamtale. Afhængigt af plads og anvendelsesområde kan modulet tilpasses individuelt, som du kender det: Mens toppen i en varevogn kan bruges som en polstret bænk, giver det mere mening med en bakke med C-Lash surringssystem i en bil. Du kan konfigurere indersiden af modulet med skuffer, som kan indeholde skillevægge eller beholdere til småting. Også beslag til Systainer³ Servicekuffert  er mulige, ligesom hylder til større værktøjer og varer eller aftagelige bottBoxen.


 

Kontakt din bott-kontaktperson for at få mere at vide om den passende Konfiguration af den nye Mobilbox til dig!

Interesset i fleksibel indretning til dit køretøj? 
Find ud af, hvordan vi kan hjælpe dig .