Mærker Værkstedsindretning

Mærker Værkstedsindretning

cubio

Luk

værkstedsindretning med system Læs mere

cubio er det modulært opbygget system til værkstedsindretning i stål. cubio består af produktgrupperne arbejdsborde, skuffeskabe og lager-/systemskabe til industriel brug. Særlig fokus på stabilitet, ergonomi og 5s. Gennem modulariten fremkommer et enestående gennemgående design på tværs af de 3 produktgrupper og giver mulighed for at tilpasse de enkelte cubio produkter præcist til individuelle krav og behov.

avero

Luk

navnet på arbejdspladssystemet til den manuelle montage 3.0 Læs mere

Mærket avero definerer et arbejdspladssystem, som er blevet undviklet, for at imødekomme kravene fra den manuelle montering 3.0, såvel som fabrikkens omstillingsevne og konkurrencedygtighed på det globale marked. Systemets modularitet od adaptionier forbinder brugerens produktionssystemet, IT-systemer og montagearbejdspladser til en helhed. aver produkterne kan konfigureres individuelt og kan fleksibelt æendres i forhold til forskellige krav. Sådan indeholder mærket avero enkeltarbejdspladser, multiarbejdspladser, montagelinier og transportlinier, såvel som fødelinier og vogne til klarstilling af materialer.

Chipline

Luk

aluminiumprofilsystemet til opbyggelse af individuelle montagearbejdspladse Læs mere

Chipline er et aluminiumprofilsystem til individuelt konfigurerede montagearbejdspladser. Alle Chipline produkter sammensættes og produceres individuelt og bruges primært i den manuelle montage. Systemet indeholder enkeltarbejdspladser, transportlinjer, feeder-reoler, og vogne til forskellinge materialer og dele. Chipline systemet har stor fokus på ergonomi, effektiv produktion og ESD. Gennem individuelle løsninger optimalt tilpasset kundens behov garanterer Chipline højeste effektivitet i montagen.

perfo

Luk

det modulære system med hulplader og ophængskroge Læs mere

perfo er det modulære system med hulplader og ophængskroge. Produkterne i perfo systemet er fremstillet af stål og kommer til indsats i industri og håndværk med overskuelig opbevaring af værktøj og dele, ligeledes ideelt til brug ifb med indretning efter 5s principperne. perfo systemet indgår ligeledes som naturlig del i såvel bilindretning, værkstedsindretning og montagearbejdspladser fra bott.