Service fra bott

Service fra bott

Rådgivning og planlægning

Luk

Eksperterne hos bott kreerer den passende individuelle løsning på dine behov. Læs mere

Effektiv udnyttelse af plads, stabilitet, lang levetid, sikkerhed og lav egenvægt har stor betydning i valg af den rigtige bilindretning. Disse egenskaber kommer dog først til sin ret, når de er afstemt med hinanden i planlægningsfasen.

Sikkerhed starter med overvejelser om placering af værktøj, maskiner og dele. Effektiv udnyttelse af pladsen kræver at man er bevidst om disse ting. Branchespecifikke eller individuelle ønsker og behov opfyldes når de er med fra starten.

bott vario er med sin enestående modularitet og de tekniske egenskaber den perfekte basis for en bilindretning, der er tilpasses dine krav og behov. Servicepartnere og bott's egne eksperter finder den het rigtige individuelle løsning ud fra dine ønsker. Efter grundig behovsanalyse og samtale med kunden laver bott 3D tegninger til visualisering af tilbud - dette ofte direkte hos kunden. Ofte starter rådgivningen med inspiration fra vores demobiler.

Demobiler

Luk

Oplev bott vario live, direkte hos dig eller på messer og udstillinger. Læs mere

bott tilbyder individuel rådgivning og behovsanalyse og informerer om de fleksible muligheder til din branche. Efter ønske besøger vores konsulenter dig med en demobil. Her kan du få inspiration til løsninger på dine behov i netop din bil. Bliv overbevist om kvaliteten og de mange muligheder. Efter grundig analyse og dialog om dine ønsker og krav, laver vi et detaljeret tilbud med 3D Cad tegninger til visualisering af løsningen.

bott har altid flere indrettede demobiler i flåden. For fremvisning af demobil.

Kontaktperson:

Morten Aagaard Nielsen
Tlf. 6341 1581
morten.nielsen@bott.dk

Disse biler bliver udskiftet med jævne mellemrum, og vi har derfor af og til demobiler til salg.

Kontaktperson:

Birgitte B. Riis
Tlf. 6341 1587
birgitte.riis@bott.dk

Certificeret installation

Luk

Professionel installation af udstyr i køretøjet er afgørende for din sikkerhed. Læs mere

 

Hver eneste indbygget komponent i bott vario har vist sig i forskellige sikkerhedstests og opfylder krævende retningslinjer til ECE R44.

Professionel installation af dit udstyr i køretøjet er også meget vigtigt - det kommer til din sikkerhed på vejen! De uddannede bott montører sikrer din proffesionelle installation af bott vario i bilen.

Med baser fordelt i hele verden, vil du også finde din lokale certificerde bott-servicepartner i dit område.

Tilbehør

Luk

For optimal udnyttelse af bilen har bott et stort udvalg af tilbehør. Læs mere

 

Hos bott får du alt fra et sted!

Med en professionel løsning er værktøj, dele og maskiner sikret efter gældende regler. Derudover kan bott levere: dekoration, bagagebærer og stigeholdere, ramper, advarselslys og markeringer, opbygninger til ladvogne, ophæng af værktøj, udklappelig bordplade og meget mere. Således er bilen med kun et værkstedsbesøg klar til indsats.

Kompetence i nærområdet

Luk

Servicepartnere sikrer at kompetencen er tæt på. Læs mere

Kunderne bliver serviceret at et net af servicepartnere og egne bott specialister. Intensiv rådgivning, professionel planlægning og certificeret montage har første prioritet. Serviepartneren er naturligvis behjælpelig med afhentning af din nye bil og levering af den færdige servicevogn.

Garanti

Luk

Sikkerhed for din investering. Læs mere

bott yder 3 års garanti på indretninger leveret og monteret af Servicepartnere eller på vores egne montagecentre.

Servicepartnere garanterer med uddannede montagespecialister og certifikat for professionel montage af din bilindretning.